Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Inter többet kínált a 17 éves Messinek, aki mégis a Barcára tett

BARCELONA

Moratti különmegbízottat küldött az argentin támadó megszerzésére, de az ifjú játékos a szívére hallgatott

Az Inter többet kínált a 17 éves Messinek, aki mégis a Barcára tett

Ernesto Bronzetti, az egyik legnevesebb olasz játékosügynök egy rádióinterjúban elmondta: kevés hiányzott ahhoz, hogy ne a Barcelona, hanem az Internazionale szerződtesse profiként a kétszeres aranylabdás Lionel Messit.

 

A 17 éves Messi akcióban – nemet mondott az Internek
(Fotó: Action Images)

Messi úgy érezte, hogy hálával tartozik a Barcelonának a nevelésében nyújtott segítségért – ez volt a fő oka annak, hogy a katalánoknál jobb feltételeket kínáló Internazionale lemaradt a 17 éves argentin támadóról.

Ezt Ernesto Bronzetti a Radio Kiss Kiss olasz adónak mondta el – a játékosügynök az Inter különleges megbízottjaként járt el 2004-ben.

„Moratti elnök valósággal beleszeretett Messi játékába, ráadásul esély is volt a megszerzésére. Messi már a Barcelona első csapatában játszott, de még nem írta alá ifiszerződése után a profi kontraktust, így megkereshették más klubok is. Moratti elküldött, hogy próbáljam megszerezni az Inter számára” – mondta Bronzetti.

„Lionel és édesapja ugyanaznap ültek le tárgyalni a Barcelona képviselőivel, mint amikor én is megérkeztem. Igazolhatom, hogy Moratti beszélt Messivel és az édesapjával telefonon, egymillió euróval többet ajánlott neki, mint a Barcelona. Messi mégis a Barcához írt alá, mert úgy érezte, nagy hálával tartozik a klubnak. Édesapjával elmondták, a Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek” – emlékezett vissza.

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 111828
Hónap: 1682
Nap: 41